{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Mega Black Jack

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. március 5.
Nyerési esély: 1: 3,14
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08

 

A sorsjegyen 5+1 játék található.
A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első öt játékban nyertes az a sorsjegy, amelyen a kaparófelület alatt az egyes játékmezőkhöz (asztalokhoz) tartozó játékos számainál található négy szám közül egy szám nagyobb, mint a vele azonos játékmezőn (asztalon) található osztó száma. A játékos nyereménye az adott játékmezőn (asztalon) található osztó száma fölött – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Amennyiben az első öt játékban a kaparófelület alatt az egyes játékmezőkhöz (asztalokhoz) tartozó játékos számainál található négy szám közül egy szám nagyobb, mint a vele azonos játékmezőn (asztalon) található osztó száma és PIROS színű, akkor a játékos nyereménye az adott játékmezőn (asztalon) található osztó száma fölötti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg DUPLÁJA.

A Bónuszjátékban a kaparófelület alatt található három szám összege pontosan 21 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 4 000 Ft. Amennyiben a kaparófelület alatt található három szám összege pontosan 21, és mindhárom szám PIROS színű, akkor a játékos nyereménye 8 000 Ft.

A fentiek alapján nem nyertes az a sorsjegy, amelyen az egyes játékmezőkön (asztalokon) a játékos négy száma közül egyik sem nagyobb a vele azonos játékmezőn (asztalon) található osztó számánál, valamint a Bónuszjátékban a kaparófelület alatt található három szám összege nem pontosan 21.