{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Óriás Pénzkerék

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. május 7.
Az értékesítés utolsó napja: 2023. július 16.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2023. október 14.
Nyerési esély: 1: 3,07
Kibocsátott darabszám: 4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen 9+1 játék található.

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az 1. játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak gyémánt szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 4 000 Ft.

A 2., 3., 4., 5., 6., 7. és 8. játékban a kerék alakú kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak egy játékban 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Egy játékban 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó, kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Ha a játékos a kerék közepén található kaparófelület alatt „3X” szimbólumot talál, a keréken, azaz a 2., 3., 4., 5., 6., 7. és 8. játékban elért összes nyereményét MEGTRIPLÁZZA.

A 9. játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 7-es számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Nyereménye a játékhoz tartozó kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A BÓNUSZJÁTÉKban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyike megegyezik az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Ha a játékos a kaparófelület alatt pénzeszsák szimbólumot talál, akkor automatikusan megnyeri a szimbólum alatt található összeget.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az 1. játékban nem talál gyémánt szimbólumot, a 2., 3., 4., 5., 6., 7. és 8. játékban egy játékban nem talál 3 egyforma szimbólumot, a 9. játékban nem talál 7-es számot, a BÓNUSZJÁTÉKban a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok egyikét sem találja meg az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között, és nem talál pénzeszsák szimbólumot.