{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Pénzkerék

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. május 7.
Az értékesítés utolsó napja: 2022. november 13.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2023. február 11.
Nyerési esély: 1: 3,16
Kibocsátott darabszám: 4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen 7+1 játék található.

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

1., 2., 3., 4., 5., 6. és 7. játékban a kerék alakú kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak egy játékban 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Egy játékban 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó, kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Ha a játékos a kerék közepén található kaparófelület alatt „2X” szimbólumot talál, a keréken, azaz az 1., 2., 3., 4., 5., 6. és 7. játékban elért összes nyereményét MEGDUPLÁZZA.

A BÓNUSZJÁTÉKban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyike megegyezik az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az 1., 2., 3., 4., 5., 6. és 7. játékban egy játékban nem talál 3 egyforma szimbólumot, valamint a BÓNUSZJÁTÉKban a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok egyikét sem találja meg az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között.