{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Arany

 

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2019. február 8.
Az értékesítés utolsó napja: 2020. március 15.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2020. június 13.
Nyerési esély: 1: 3,11
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen két játék található.

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyikét vagy 50x szimbólumot kell találnia a játékmező által fedett „Ön számai” között. Minden „Ön számaihoz” és 50x szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, vagy amelyiken 50x szimbólum található a kaparófelület alatt. Amennyiben a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt 50x szimbólum található, a játékos nyereménye az 50x szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg ötvenszerese.

A Bónuszjátékban a kaparófelületet ledörzsölve a játékosnak 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye 2 000 Ft.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a „Nyerő számok” és a „Bónuszszámok” felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „Ön számai” közül valamelyikkel, az „Ön számai” felirat alatti számok között nem található 50x szimbólum, a Bónuszjátékban nem található 3 egyforma szimbólum.

Egy sorsjeggyel akár huszonhat nyeremény is elérhető.