{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Aranybánya
 

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2019. szeptember 6.
Nyerési esély: 1: 3,29
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02, 03, 04

A sorsjegyen 4+1 játék található.

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a K, I, N, C és S betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A K, I, N, C és S betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után pénzeszsák szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 forint.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a nyereménytáblában található meg. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található, 3 egyforma szimbólumhoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után „2X” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy a játékos a sorsjegyen elért összes nyereményét megduplázza.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az első játékban nem talál 3 azonos összeget, a második játékban nem találja meg a K, I, N, C és S betűk mindegyikét, a harmadik játékban nem talál pénzeszsák szimbólumot, a negyedik játékban nem talál a nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot.