{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Astro+TV
 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10 000 000 Ft
Megjelenés: 2013. augusztus 2.
Az értékesítés utolsó napja: 2018. március 18.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2018. június 16.
A kapcsolódó tévéműsorban való részvételhez a pályázatok benyújtásának végső határideje: 2018. március 23. 16.00
Nyerési esély: 1: 3,22
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 78-005, 78-006, 07807

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen három játékmező található, amelyek fedőrétegének ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékmezőt ledörzsölve három azonos tulajdonságot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három azonos tulajdonság megtalálása esetén a játékos nyereménye a játékmező alján elhelyezkedő „NYEREMÉNY 1” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A második játékmező ledörzsölése után amennyiben a sorsjegyen feltüntetett csillagjegynek megfelelő csillagjegy képét a kaparófelület alatti hat csillagjegy között megtalálja a játékos, nyert. A játékos nyereménye a játékmező alján elhelyezkedő „NYEREMÉNY 2” felirat alatt számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A harmadik játékmezőt ledörzsölve három tévé szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három tévé szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye 5 000 Ft, továbbá a játékos jogosult a tévéműsorba való pályázásra a Részvételi Szabályzat 2.§ (2) a) pontjában leírt módon.

A fentiek alapján nem nyertes az a sorsjegy, amelyen az első játékmezőben nem található három azonos tulajdonság, a második játékmezőben a kaparófelület alatt található csillagjegyek egyike sem egyezik meg a sorsjegyen feltüntetett csillagjeggyel, és a harmadik játékmezőben nem jelenik meg három TV szimbólum.

Egy sorsjeggyel legfeljebb két nyeremény vagy egy nyeremény és a tévéjátékba való pályázás és az abban megnyerhető további nyeremény lehetősége érhető el.

 

Astro+TV sorsolások


Sorsjegyváltozatok