{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Ezüst

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 20 000 000 Ft
Megjelenés: 2019. február 8.
Az értékesítés utolsó napja: 2020. március 15.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2020. június 13.
Nyerési esély: 1: 3,19
Kibocsátott darabszám: 4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen egy játék található.

A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyikét vagy 20x szimbólumot kell találnia a játékmező által fedett „Ön számai” között. Minden „Ön számaihoz” és 20x szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, vagy amelyiken 20x szimbólum található a kaparófelület alatt. Amennyiben a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt 20x szimbólum található, a játékos nyereménye a 20x szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg hússzorosa.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a „Nyerő számok” és a „Bónuszszámok” felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „Ön számai” közül valamelyikkel, valamint az „Ön számai” felirat alatti számok között nem található 20x szimbólum.

Egy sorsjeggyel akár tizenöt nyeremény is elérhető.