{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Hurrá 25!

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2016. április 1.
Az értékesítés utolsó napja: 2016. október 24.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2017. január 22.
Nyerési esély: 1: 3,25
Kibocsátott darabszám: 4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 001, 002

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen egy játék található. A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” között, vagy egy „25x” szimbólumot kell találnia a kaparófelület alatt. Minden szimbólumhoz tartozik egy számmal és betűvel is kiírt nyereményösszeg.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” közül bármelyikkel, vagy amelyiken egy „25x” szimbólum található a kaparófelület alatt.

Amennyiben a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó, számmal és betűvel is kiírt nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt egy „25x” szimbólum található, a játékos nyereménye a „25x” szimbólum alatti, számmal és betűvel is kiírt összeg huszonötszöröse.

Egy sorsjeggyel akár 9 nyeremény is elérhető.