{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Karátok közt
 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2012. január 27.
Az értékesítés utolsó napja: 2014. május 23.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2014. június 22.
Nyerési esély: 1:3,54
Kibocsátott darabszám: 5 millió db
Sorozat: 001, 002

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen négy játék található.

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban két azonos számot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a számok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A második játékban a játékmezőt lekaparva három azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye az az összeg, amely háromszor szerepelt.

A harmadik játékban a játékosnak a „Nyerő drágakő” felirat alatti szimbólumot kell megtalálnia az „Ön drágakövei” felirat alatt található szimbólumok között. Minden szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „Ön drágakövei” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik a „Nyerő drágakő” felirat alatt található szimbólummal. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a játékos megduplázhatja a nyertes játék(ok)ban elért nyereményeinek összegét, amennyiben három egyforma „2x” feliratú gyémántot ábrázoló szimbólumot talál a játékmező alatt.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az első játékban a kaparófelület alatt egyik sorban sem talál két azonos számot, a második játékban a kaparófelület alatti játékmezőben nem jelenik meg három azonos összeg, a harmadik játékban a „Nyerő drágakő” felirat alatt található szimbólum nem egyezik meg az „Ön drágakövei” felirat alatti szimbólumok egyikével sem.

Az első, a második és a harmadik játékban elért nyeremények összeadódnak.

Egy sorsjeggyel legfeljebb négy nyeremény érhető el.