{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

 Játékinformációk – Kávészünet

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2020. július 10. 

Az értékesítés utolsó napja: 2021. augusztus 22.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2021. november 20.
Nyerési esély: 1: 3,15
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen két játék található.  A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

 A fő játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok valamelyikét, 2X szimbólumot vagy 5X szimbólumot kell találnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok között. Minden „ÖN SZIMBÓLUMAIHOZ”, 2X szimbólumhoz és 5X szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. 

 Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül bármelyikkel, vagy amelyiken 2X szimbólum vagy 5X szimbólum található a kaparófelület alatt. Amennyiben a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „ÖN SZIMBÓLUMAI” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Amennyiben a kaparófelület alatt 2X szimbólum található, a játékos nyereménye a 2X szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg KÉTSZERESE. Amennyiben a kaparófelület alatt 5X szimbólum található, a játékos nyereménye az 5X szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg ÖTSZÖRÖSE.

 A BÓNUSZJÁTÉKBAN a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2500 Ft. 

 A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül valamelyikkel, valamint az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok között nem található 2X szimbólum vagy 5X szimbólum, és a BÓNUSZJÁTÉKBAN sem található a kaparófelület alatt 3 azonos szám.