{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kiskarácsony sorsjegy

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. november 5.
Az értékesítés utolsó napja: 
2022. március 20.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2022. június 18.
Nyerési esély: 1: 3,18
Kibocsátott darabszám: 5,5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

A sorsjegyen négy játékmező található, amelyek fedőrétegének ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.
Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása estén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak “angyal” szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 Ft.
A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az első játékban nem talál 3 azonos összeget, a második játékban nem talál egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot, a harmadik játékban nem találja meg az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét, és a Bónuszjátékban nem talál angyal szimbólumot. 

Sorsjegyváltozatok: