{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kiskarácsony

 

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2023. október 27.
Nyerési esély: 1: 3,11
Kibocsátott darabszám: 6 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

A sorsjegyen 3 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után akkor ér el nyereményt a játékos, ha egy sorban az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatti szám nagyobb, mint az „ÜNNEPI SZÁMOK” kaparófelület alatti szám. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sor közepén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a 3 szám összege pontosan 24 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 Ft.

A harmadik játék két játékmezőből áll, amelynek egyike az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK”-at tartalmazza, és teljesen el van rejtve a kaparófelület alatt. A másik, alatta elhelyezkedő, karácsonyfát ábrázoló játékmező öt sorból áll, amelyek mindegyike szimbólumokat tartalmaz. Az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően összesen 10 szimbólum válik láthatóvá. Ezeket a szimbólumokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával az alatta elhelyezkedő, öt sorból álló karácsonyfát ábrázoló játékmezőben. 

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával a karácsonyfát ábrázoló játékmező egy sorában az összes szimbólumot be tudja jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor elején feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Akkor is nyertes a sorsjegy, ha a játékos az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával a karácsonyfát ábrázoló játékmező egy sorában egy szimbólumot sem tud bejelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor végén feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Annak, ha a játékos a harmadik játékban – az előírttól eltérően – nemcsak az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOKKAL” megegyező szimbólumokat kaparja le, hanem akár a karácsonyfát ábrázoló játékmezőt fedő teljes fedőréteget, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye nincs.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a kaparófelület alatt az első játékban egyik sorban sem nagyobb az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatti szám, mint az „ÜNNEPI SZÁMOK” kaparófelület alatti szám, a második játékban a kaparófelület alatti 3 szám összege nem pontosan 24, a harmadik játékban a karácsonyfát ábrázoló játékmező öt sorának egyikében sem található olyan sor, amelynek az összes szimbóluma bejelölhető az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával, valamint a karácsonyfát ábrázoló játékmező öt sorának egyikében sem található olyan sor, amelyben az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával egy szimbólum sem jelölhető be.