{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kleopátra kincse
 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2018. június 1.
Az értékesítés utolsó napja: 2020. augusztus 30.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2020. november 28.
Nyerési esély: 1: 3,07
Kibocsátott darabszám: 6 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen hét játékmező található. Két játékmező az „Ön számait” és a „Bónuszszámokat” tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik öt játékmező eltérő méretű piramisokat formáz, amelyek mindegyike számokat tartalmaz.

Az „Ön számai” és a „Bónuszszámok” játékmezők fedőrétegének ledörzsölését követően 30+4, azaz összesen 34 szám válik láthatóvá. Ezeket a számokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával a piramis alakú játékmezőkben.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „Ön számai” és a „Bónuszszámok” játékmezők alatt található számok felhasználásával az öt piramis bármelyikén egy teljes sort be tud jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor mellett feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Annak, ha a játékos a piramis ábrákon – az előírttól eltérően – nemcsak az „Ön számaival” és a „Bónuszszámokkal” megegyező számokat kaparja le, hanem akár a piramisokat fedő teljes fedőréteget, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye nincs.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a piramisokon nem található olyan sor, amely kizárólag az „Ön számai” és a „Bónuszszámok” kaparófelületek alatt megtalálható számokat tartalmaz.

Egy sorsjeggyel akár 10 nyeremény is elérhető.