{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kódfejtő
 

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2018. szeptember 7.
Az értékesítés utolsó napja: 2020. március 15.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2020. június 13.
Nyerési esély: 1: 3,32
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen tizenkét játékmező található. Az „ÖN KÓDJAI” játékmező a játékos számait tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik tizenegy játékmező eltérő méretű számzárakat formáz, amelyek mindegyike számokat tartalmaz.

Az „ÖN KÓDJAI” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően 36 szám válik láthatóvá. Ezeket a számokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával a számzár alakú játékmezőkben.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÖN KÓDJAI” játékmező alatt található számok felhasználásával a tizenegy számzár bármelyikén be tudja jelölni a számzáron található összes számot. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott számzárhoz tartozó „NYEREMÉNY” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Annak, ha a játékos a számzár alakú ábrákon – az előírttól eltérően – nemcsak az „ÖN KÓDJAIVAL” megegyező számokat kaparja le, hanem akár a számzárakat fedő teljes fedőréteget, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye nincs.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a számzárak egyikén sem jelölhető be az összes szám az „ÖN KÓDJAI” kaparófelület alatt megtalálható számok felhasználásával.

Egy sorsjeggyel akár tizenegy nyeremény is elérhető.