{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Labirintus

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10 000 000 Ft
Megjelenés: 2017. február 3.
Az értékesítés utolsó napja: 2018. április 8.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2018. július 7.
Nyerési esély: 1: 3,22
Kibocsátott darabszám: 4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A játék lényege:

 

A sorsjegyen két játékmező található, amelyek fedőrétegének ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy. Az egyik játékmező az „ÖN SZÁMAI”-t tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparóréteg alatt. A másik, „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben öt különböző színű útvonal található, amelyek mindegyike számokat tartalmaz. Az „ÖN SZÁMAI” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően 20 szám válik láthatóvá. Ezeket a számokat kell az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben megkeresni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÖN SZÁMAI” játékmező alatt található számok felhasználásával az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben egy azonos színnel jelölt útvonalon mind a négy számot be tudja jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az azonos színnel jelölt útvonal végén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A fentiek alapján nem nyertes az a sorsjegy, amelyen az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben nem található olyan azonos színnel jelölt útvonal, amely kizárólag olyan számokat tartalmaz, amelyek az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatt megtalálhatók.

Egy sorsjeggyel akár öt nyeremény is elérhető.