{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Monopoly
 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10 000 000 Ft
Megjelenés: 2013. március 29.
Az értékesítés utolsó napja: 2014. július 25.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2014. augusztus 24.
Nyerési esély: 1:3,18
Kibocsátott darabszám: 5 millió db
Sorozat: 001, 002

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen három játék található. Az első játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban három azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három azonos szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A második játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban két azonos értékű dobókockát kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két azonos értékű dobókocka megtalálása esetén a játékos nyereménye a dobókockák mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület alatti játékmezőben egy „Mr. Monopoly” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Egy „Mr. Monopoly” szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok alatt elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az első játékban a kaparófelület alatti játékmezőben egy sorban három azonos szimbólum nem jelenik meg, a második játékban a kaparófelület alatti játékmezőben nem található egy sorban két azonos értékű dobókocka, a harmadik játékban a kaparófelület alatt a játékos nem talál egy „Mr. Monopoly” szimbólumot.

Egy sorsjeggyel legfeljebb tizenegy nyeremény érhető el.