{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Nagykarácsony
 

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2017. november 3.
Az értékesítés utolsó napja: 2018. február 4.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2018. május 5.
Nyerési esély: 1: 3,06
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

 

A sorsjegy előoldalán található 24+2 ablak felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő három játék. Az egyes ablakok perforáció mentén történő felnyitása, és az alattuk levő játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak az 1-24. ablakok felnyitása után a kaparófelületek alatt a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a hátoldali nyereménytáblában található. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

 

Az első bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak három hópehely szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5 000 Ft.

A második bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak az F, E, N, Y, Ő betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az 1-24. ablakok felnyitása után a kaparófelületek alatt nem talál a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot, az első bónuszjátékban a kaparófelület alatt nem talál három hópehely szimbólumot, a második bónuszjátékban a kaparófelület alatt nem találja meg az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét.

Egy sorsjeggyel akár három nyeremény is elérhető.