{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Nagykarácsony

 

Ár: 3 000 Ft
Főnyeremény: 100 000 000 Ft
Megjelenés: 2018. november 3.
Az értékesítés utolsó napja: 2019. február 3.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2019. május 4.
Nyerési esély: 1: 3,00
Kibocsátott darabszám: 2,3 millió darab
Sorozat: 01

A sorsjegy előoldalán található perforáció felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő 24+3 játékmező. A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak az 1-től 24-ig számozott kaparófelületek ledörzsölése után a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a hátoldali nyereménytáblában található. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az első bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 egyforma szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 2 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 azonos összeget kell megtalálnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az 1-től 24-ig számozott kaparófelületek alatt nem talál a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot, az első bónuszjátékban a kaparófelület alatt nem találja meg az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét, a második bónuszjátékban a kaparófelület alatt nem talál egy sorban 2 egyforma szimbólumot, a harmadik bónuszjátékban a kaparófelület alatt nem talál 3 azonos összeget.

Egy sorsjeggyel akár négy nyeremény is elérhető.