{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Nagykarácsony

 

Ár: 3 000 Ft
Főnyeremény: 100 000 000 Ft
Megjelenés: 2019. november 4.
Az értékesítés utolsó napja: 2020. február 23.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2020. május 23.
Nyerési esély: 1: 3,00
Kibocsátott darabszám: 2,3 millió darab
Sorozat: 01

A sorsjegy előoldalán található 24+3 ablak felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő négy játék. Az egyes ablakok perforáció mentén történő felnyitása, és az alattuk levő játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak az 1-24. ablakok felnyitása után a kaparófelületek alatt a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a hátoldali nyereménytáblában található. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

                                                                                        

Az első bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak 3 azonos összeget kell megtalálnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt a játékosnak
3 hópehely szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 6 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az 1-24. ablakok felnyitása után a kaparófelületek alatt nem talál a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot, az első bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt nem talál 3 azonos összeget, a második bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt nem találja meg az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét, a harmadik bónuszjátékban az ablak felnyitása után a kaparófelület alatt nem talál 3 hópehely szimbólumot.

Egy sorsjeggyel akár négy nyeremény is elérhető.

A Nagykarácsony sorsjegy megvásárlásával befogadó játszóterek megépítését támogatod, ahol ép és fogyatékossággal élő gyermekek közösen játszhatnak.
További részletek itt.