{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Nyereményözön

 

Ár: 1 000 Ft
Legnagyobb nyeremény: 50 000 Ft
Megjelenés: 2024. március 8. 
Nyerési esély: 1: 3,35
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen 3 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban a játékosnak az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatt található 12 számmal megegyező számokat kell bejelölnie az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben a fedőréteg lekaparásával. A játékos nyereményt ér el, ha az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben egy azonos színnel jelölt útvonalon mind a négy számot be tudja jelölni az „ÖN SZÁMAI” játékmező alatt található számok felhasználásával. Ebben az esetben nyereménye az azonos színnel jelölt útvonal alján található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második és harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak cseresznye szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5000 forint.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az első játékban az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben nem található olyan azonos színnel jelölt útvonal, amely kizárólag olyan számokat tartalmaz, amelyek az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatt megtalálhatók, a második és harmadik játékban nem talál cseresznye szimbólumot.