{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Ajándék

 

Ár: 2 000 Ft
Főnyeremény: 100 000 000 Ft
Megjelenés: 2024. április 12.
Nyerési esély: 1: 3,12
Kibocsátott darabszám: 8 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

 

A sorsjegyen 5 játék található. 
A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az 1. játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐ SZIMBÓLUM” felirat alatti szimbólumot kell megtalálnia a félpiramis alakú játékmező 1-6. sorainak valamelyikében ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZIMBÓLUM” felirat alatti szimbólum megegyezik a félpiramis alakú játékmező 1-6. soraiban lévő szimbólumok bármelyikével. A játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A 2. játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A kaparófelület alatt 2 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. 

A 3. játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A kaparófelület alatt 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A 4. játékban a kaparófelület ledörzsölése után „BORÍTÉK” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5 000 Ft.

Az 5. játékban a kaparófelület ledörzsölése után „MUFFIN” vagy „PEZSGŐS POHÁR” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. „MUFFIN” szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Abban az esetben, ha a kaparófelület ledörzsölése után „PEZSGŐS POHÁR” szimbólumot talál a játékos, akkor az ahhoz tartozó nyereményösszeget megduplázza.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt nem találja meg a „NYERŐ SZIMBÓLUMOT” az 1-6. sorban, a 2. játékban nem talál egy sorban 2 azonos számot, a 3. játékban nem talál 3 azonos összeget, a 4. játékban nem talál „BORÍTÉK” szimbólumot és az 5. játékban nem talál „MUFFIN” vagy „PEZSGŐS POHÁR” szimbólumot.