{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Boldog Karácsonyt! 2011
 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2011. október 28.
Az értékesítés utolsó napja: 2012. január 6.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2012. február 5.
Nyerési esély: 1:3,45
Kibocsátott darabszám: 1,5 millió db
Sorozat: 001

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen három játék található.

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban az „Ünnepi szimbólum” felirat alatt található szimbólumot kell megtalálnia a játékosnak az „Ön szimbólumai” felirat alatt található szimbólumok között. Minden szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „Ön szimbólumai” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik az „Ünnepi szimbólum” felirat alatt található szimbólummal. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület alatti játékmezőben hat összeg található, melyek között három azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három azonos összeg esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A harmadik játékban a bónusz játékmezőt lekaparva a játékosnak három harang szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 1.000 Ft.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az első játékban az „Ünnepi szimbólum” felirat alatt található szimbólum nem egyezik meg az „Ön szimbólumai” felirat alatt található szimbólumok egyikével sem, a második játékban a kaparófelület alatti játékmezőben három azonos összeg nem jelenik meg, a harmadik játékban a bónusz játékmezőt lekaparva a játékos nem talál három harang szimbólumot.

Egy sorsjeggyel legfeljebb három nyeremény érhető el.