{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Boldog Karácsonyt! 2015
 

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2015. november 6.
Az értékesítés utolsó napja: 2016. január 25.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2016. április 24.
Nyerési esély: 1:3,07
Kibocsátott darabszám: 1,8 millió db
Sorozat: 001

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen három játékban összesen huszohat játékmező található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban az 1-24. kaparófelületet lekaparva a hátoldali nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a hátoldali nyereménytáblában található. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

 

A második játékban a játékmezőt lekaparva a játékosnak három hópehely szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5 000 Ft.

A harmadik játékban a játékmezőt lekaparva az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét meg kell találni ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a "Nyeremény" felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt névösszeg névértéke.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az első játékban nem talál a játékmezőben a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot, a második játékban nem talál a játékmezőben három hópehely szimbólumot, a harmadik játékban nem találja meg a játékmezőben az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét.