{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Édenkert
 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: Havi 400 000 Ft öt éven át
Megjelenés: 2013. szeptember 27.
Az értékesítés utolsó napja: 2015. február 13.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2015. március 15.
Nyerési esély: 1:3,69
Kibocsátott darabszám: 5 millió db sorozatonként
Sorozat: 001, 002

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen öt játék található.

A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a játékmezőt lekaparva három azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye az az összeg, amely háromszor szerepel.

A második játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban két azonos számot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a számok mellett elhelyezkedő "NYEREMÉNY" felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.

A harmadik játékban a játékmezőt lekaparva a "Nyerő szimbólum" felirat alatti szimbólumot kell megtalálni a játékmező által fedett "Ön szimbólumai" felirat alatt található szimbólumok között. Minden szimbólumhoz tartozik egy - számmal és betűvel is kiírt - nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a "Nyerő szimbólum" felirat alatti szimbólum megegyezik a játékmező által fedett "Ön szimbólumai" szimbólumok valamelyikével. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó - számmal és betűvel kiírt - nyereményösszeg.

A negyedik játékban a játékmezőt lekaparva három bankjegy szimbólumot kell a játékosnak megtalálnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Három egyforma banjegy megtalálása esetén a játékos nyereménye havi 400 000 Ft járadékszolgáltatás öt éven át.

Az ötödik játékban a bónusz játékmezőt lekaparva a játékosnak három pálmafa szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 1 000 Ft.

Egy sorsjeggyel legfeljebb négy nyeremény érhető el.

 

Sorsjegyváltozatok: