{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Fáraók Kincse
 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 5 000 000 Ft
Megjelenés: 2011. január 14.
Nyerési esély: 1: 3,05
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 018, 019, 020, 021, 022, 023

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen öt játékmező található. Két játékmező a játékos számait tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik három játékmező egy-egy eltérő méretű piramist formáz, amelyeken a játékos számait kell bejelölni.

„Az Ön számai” és a „Bónusz számok” játékmezők fedőrétegének lekaparását követően a játékos számai – összesen 22 szám (01 és 99 között) – válnak láthatóvá. Ezeket a számokat kell megtalálni és azonosítani a piramis alakú játékmezőkben, majd bejelölni a fedőréteg lekaparásával. A játékos nyereménye attól függ, hogy az azonosított számok alapján egy teljes piramis-sort be lehetett-e jelölni a három piramis bármelyikén. A nyeremény az ezen sor mellett feltüntetett összeg.

Annak, ha a játékos a piramis ábrákon – az előírttól eltérően – nemcsak a megfelelő számokat kaparja le, akár az egész ábrát lekaparja, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye sincs.

A sorsjegysorozat tartalmaz olyan sorsjegyeket, amelyeknél két teljes piramis-sort is be lehet jelölni a megadott számok alapján, azaz egy sorsjeggyel két nyeremény is elérhető.

A sorsjegy nyeretlen, amennyiben a piramisokban nem található olyan sor, amely kizárólag olyan számokat tartalmaz, amelyek az „Ön számai” és a „Bónusz számok” játékmezőkben megtalálhatóak.