{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kis Meglepetés

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2023. május 12. 
A 01-es sorozat értékesítésének utolsó napja: 2024. június 23.
A 01-es sorozat nyereménybeváltásának utolsó napja: 2024. szeptember 21.
Nyerési esély: 1: 3,09
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen 2+1 játék található. 
A játékmezőket letakaró fedőréteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban hat sorban hat játékmező található, amelyek hat párhuzamosan futó zászlósort formáznak. A fedőréteg alatt minden egyes sorban öt szimbólum és a sor végén egy nyereményösszeg található.

A játék mind a hat sorban, az egyes sorok elején, a „START” felirat melletti játékmezővel kezdődik. A játékos a „START” felirattól indulva, balról jobbra haladva „NYÍL” szimbólumok megtalálásával juthat el az adott sor végén található „NYEREMÉNY” feliratig. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az egyes sorokban balról jobbra haladva 5 darab „NYÍL” szimbólumot talál. Egy sorban 5 darab „NYÍL” szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor végén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Ha az egyes sorokban balról jobbra haladva a játékos „STOPTÁBLA” szimbólumot talál, akkor az adott sorban nyeremény nem érhető el.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak „2X” szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy a sorsjegyen elért összes nyereményét megduplázza.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az 1. játékban nem talál 5 darab „NYÍL” szimbólumot egyik sorban sem, azaz mindegyik sorban talál „STOPTÁBLA” szimbólumot, a 2. játékban nem talál 3 azonos összeget.