{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Óriási Meglepetés

 

Ár: 2 000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2023. május 12.
Nyerési esély: 1: 2,86
Kibocsátott darabszám: 2,5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen 5+1 játék található. 
A játékmezőket letakaró fedőréteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban hat sorban hat játékmező található, amelyek hat párhuzamosan futó zászlósort formáznak. A fedőréteg alatt minden egyes sorban öt szimbólum és a sor végén egy nyereményösszeg található.

A játék mind a hat sorban, az egyes sorok elején, a „START” felirat melletti játékmezővel kezdődik. A játékos a „START” felirattól indulva, balról jobbra haladva „NYÍL” szimbólumok megtalálásával juthat el az adott sor végén található „NYEREMÉNY” feliratig. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az egyes sorokban balról jobbra haladva 5 darab „NYÍL” szimbólumot talál. Egy sorban 5 darab „NYÍL” szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor végén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Ha az egyes sorokban balról jobbra haladva a játékos „STOPTÁBLA” szimbólumot talál, akkor az adott sorban nyeremény nem érhető el.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐSZÁMOK” felirat alatti számok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti játékmező által fedett számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐSZÁMOK” felirat alatti számok valamelyike megegyezik az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti játékmező által fedett számok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A kaparófelület alatt egy sorban 2 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő, „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. 

Az ötödik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak „virág” szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 3 000 Ft.

A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak „4X” szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy a sorsjegyen elért összes nyereményét megnégyszerezze.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az 1. játékban nem talál 5 darab „NYÍL” szimbólumot egyik sorban sem, azaz mindegyik sorban talál „STOPTÁBLA” szimbólumot, a 2. játékban a „NYERŐSZÁMOK” felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „ÖN SZÁMAI” közül bármelyikkel, a 3. játékban nem talál 3 azonos összeget, a 4. játékban nem talál egy sorban 2 azonos számot, az 5. játékban nem talál „virág” szimbólumot.