{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

 Játékinformációk – Kiskarácsony

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2020. november 6.
Az értékesítés utolsó napja: 
2021. február 28.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2021. május 29.
Nyerési esély: 1: 3,49
Kibocsátott darabszám: 6 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

A sorsjegyen 4 játék található.

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 azonos számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2000 forint.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak fenyőfa szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye a NYEREMÉNY felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok között. Minden „ÖN SZIMBÓLUMAIHOZ” tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az első játékban nem talál 3 azonos számot, a második játékban nem talál fenyőfa szimbólumot, a harmadik játékban nem talál 3 azonos összeget, a negyedik játékban az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül bármelyikkel.