{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Kiskarácsony sorsjegy

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2022. november 4.
Az értékesítés utolsó napja: 2023. március 19.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2023. június 17.
Nyerési esély: 1: 3,15
Kibocsátott darabszám: 5,5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

 

A sorsjegyen 3+1 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „KARÁCSONYI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között. Minden szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „KARÁCSONYI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyike megegyezik az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 azonos összeget kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban található 3 szám összege pontosan 24 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő, „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el.  Ebben az esetben a játékos nyereménye 3 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a kaparófelület alatt az első játékban a „KARÁCSONYI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül bármelyikkel, a második játékban nem talál 3 azonos összeget, a harmadik játékban az egy sorban található 3 szám összege nem pontosan 24, a bónuszjátékban nem találja meg az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét.