{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Nagykarácsony

 

Ár: 3 000 Ft
Főnyeremény: 100 000 000 Ft
Megjelenés: 2022. november 4.
Nyerési esély: 1: 2,99
Kibocsátott darabszám: 2,4 millió darab
Sorozat: 01

 

A sorsjegyen öt játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban a kaparófelületet ledörzsölése után egy sorban található 3 szám összege pontosan 24 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő, „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelületet ledörzsölése után a játékosnak az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 6 000 Ft.

A harmadik játékban a kaparófelületet ledörzsölése után a játékosnak a „KARÁCSONYI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között. Minden szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „KARÁCSONYI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyike megegyezik az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az ötödik játék a sorsjegy belsejében található két ablak perforáció mentén történő felnyitását követően válik elérhetővé.

Az ötödik játékban a játékosnak az 1.-24. ablakok alatti kaparófelületek ledörzsölése után a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a játék melletti nyereménytáblában található. A játékos nyereménye az ebben a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a kaparófelület alatt az első játékban egy sorban található 3 szám összege nem pontosan 24, a második játékban nem találja meg az F, E, N, Y és Ő betűk mindegyikét, a harmadik játékban a „KARÁCSONYI SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül bármelyikkel, a negyedik játékban nem talál 3 azonos összeget, az ötödik játékban a 24 kaparófelület alatt nem talál a nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot.

November 5-étől ismét elérhetővé vált az időszakos, limitált kiadású Nagykarácsony sorsjegy, melynek megvásárlásával a játékosok egy jó ügyet is támogathatnak. A Szerencsejáték Zrt. a sorsjegy bevételeinek egy részéből - a 2017-ben indult „A játék összeköt!” program keretein belül - akadálymentes, befogadó játszóterek építését támogatja, ahol ép és fogyatékossággal élő gyermekek közösen játszhatnak. Az országos kezdeményezés révén év végéig összesen 22 befogadó játszótér épül Budapesten és vidéken.

A Játék összeköt programról további információ a következő linken érhető el: https://rolunk.szerencsejatek.hu/hu/a-jatek-osszekot