{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – NEON 500

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2023. február 3.
Nyerési esély: 1: 3,09
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen 3 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg lentiek szerinti ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban két játékmező található. Az egyik játékmező az „ÖN SZIMBÓLUMAIT” tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik játékmező egy 4x4-es négyzethálót formáz, amely összesen 16 szimbólumot tartalmaz.

Az „ÖN SZIMBÓLUMAI” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően 8 szimbólum válik láthatóvá. Ezeket a szimbólumokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával a négyzethálóban.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÖN SZIMBÓLUMAI” játékmező alatt található szimbólumok felhasználásával a négyzethálóban egy teljes sort vagy egy teljes oszlopot be tud jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sorhoz vagy oszlophoz tartozó „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Annak, ha a játékos a négyzethálóban – az előírttól eltérően – nemcsak az „ÖN SZIMBÓLUMAIVAL” megegyező szimbólumokat kaparja le, hanem akár a négyzethálót fedő teljes fedőréteget, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye nincs.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a P, É, N és Z betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A P, É, N és Z betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY” felirat melletti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az első játékban a négyzethálóban nem található olyan sor vagy oszlop, amely kizárólag az „ÖN SZIMBÓLUMAI” kaparófelület alatt megtalálható szimbólumokat tartalmaz, a második játékban a kaparófelület alatt nem talál 3 azonos összeget és a harmadik játékban a kaparófelület alatt nem találja meg a P, É, N és Z betűk mindegyikét.