{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Ökokaland Extra
 

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2022. május 13.
Nyerési esély: 1: 2,99
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen 2 játék és 1 bónuszjáték található.

A játékmezőket letakaró réteg lekaparása után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban szereplő szimbólumok teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt.

A fedőréteg lekaparását követően a játékosnak a „KALAND" kaparófelület alatt található 36 szimbólummal megegyező szimbólumot kell bejelölnie egymás után, a mellettük található 8 sorban, a „JELEN" felirattól kezdve a „JÖVŐ" felirat felé haladva.

Ha a játékos az egyes sorokban a kaparófelület alatt az adott sor szimbóluma helyett „NYÍL" szimbólumot talál, bejelölheti a soron következő szimbólumot is. Ha a játékos az egyes sorokban az első 6 szimbólum bejelölésével eléri a “GYORSÍTÓ" szakaszt, lekaparhatja az adott sor “GYORSÍTÓ" szakaszához tartozó felületét is. Ha alatta „KETTŐS NYÍL" szimbólumot talál, a soron következő két szimbólumot is bejelölheti az adott sorban. Amennyiben nem talál „KETTŐS NYÍL" szimbólumot, folytathatja a játékot a „KALAND" kaparófelület alatt található 36 szimbólummal megegyező szimbólumok bejelölésével.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „KALAND" kaparófelület alatti szimbólumok, vagy a „KALAND" kaparófelület alatti és a nyíl szimbólumok felhasználásával egy teljes sort be tud jelölni a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sor végén a „LEVÉL" kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY" felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület lekaparása után a játékosnak a „NYERŐ SZÁMOK" felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZÁMAI" felirat alatti számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZÁMOK" felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyike megegyezik az „ÖN SZÁMAI" felirat alatti számok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak "újrahasznosítás" szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 10 000 Ft.

Egy sorsjeggyel akár tíz nyeremény is elérhető.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az első játékban a „KALAND" kaparófelület alatti szimbólumok vagy a „KALAND" kaparófelület alatti és a nyíl szimbólumok felhasználásával nem tud egy teljes sort bejelölni, a második játékban a kaparófelület alatt a „NYERŐ SZÁMOK" felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „ÖN SZÁMAI" felirat alatti számok közül bármelyikkel, a bónuszjátékban nem talál a kaparófelület alatt "újrahasznosítás" szimbólumot.

Az Ökokaland és az Ökökaland Extra sorsjegy ÚTMUTATÓJA