{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Ökokaland

 

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2022. május 13.
Nyerési esély: 1: 3,14
Kibocsátott darabszám:  3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

 

A sorsjegyen 2 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg lekaparása után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban szereplő szimbólumok teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt.

A fedőréteg lekaparását követően a játékosnak a „KALAND" kaparófelület alatt található 20 szimbólummal megegyező szimbólumot kell bejelölnie egymás után, a mellettük található 5 sorban, a „JELEN" felirattól kezdve a „JÖVŐ" felirat felé haladva.

Ha a játékos az egyes sorokban a kaparófelület alatt az adott sor szimbóluma helyett nyíl szimbólumot talál, bejelölheti a soron következő szimbólumot is.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos a „KALAND" kaparófelület alatti szimbólumok, vagy a „KALAND" kaparófelület alatti és a nyíl szimbólumok felhasználásával egy teljes sort be tud jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sor végén a "levél"kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY" felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

 A második játékban a kaparófelület lekaparása után a játékosnak a „NYERŐ SZÁMOK" felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZÁMAI" felirat alatti számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZÁMOK" felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyike megegyezik az „ÖN SZÁMAI" felirat alatti számok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az első játékban a „KALAND" kaparófelület alatti szimbólumok vagy a „KALAND" kaparófelület alatti és a nyíl szimbólumok felhasználásával nem tud egy teljes sort bejelölni, a második játékban a kaparófelület alatt a „NYERŐ SZÁMOK" felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „ÖN SZÁMAI" felirat alatti számok közül bármelyikkel.

Az Ökokaland és az Ökökaland Extra sorsjegy ÚTMUTATÓJA