{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Óriási Ajándék
 

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2020. március 20.
Nyerési esély: 1: 2,97
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02, 03

A sorsjegyen 8+1 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után bonbon szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat melletti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A kaparófelület alatt 2 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti játékmező által fedett számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok valamelyike megegyezik az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti játékmező által fedett számok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az ötödik játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A hatodik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az M, A, S, N és I betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Az M, A, S, N és I betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A hetedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után akkor ér el nyereményt a játékos, ha az egy sorban található két szám összege pontosan 18. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A nyolcadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak virág szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 3 000 Ft. 5

A BÓNUSZJÁTÉKBAN a kaparófelület ledörzsölése után „3X” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy a játékos a sorsjegyen elért összes nyereményét MEGTRIPLÁZZA.