{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

     Játékinformációk – Pénzes bőrönd

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2020. május 8.
Nyerési esély: 1: 3,15
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02, 03

A sorsjegy előoldalán található 8 ablak felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő nyolc játék. Az egyes ablakok perforáció mentén történő felnyitása, és az alattuk lévő játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak mind a nyolc játékban az ablakok felnyitása után a kaparófelület alatt egy játékban 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Ha a játékos a felnyitott ablak alatti kaparófelületet ledörzsölve egy játékban 3 bankkártya szimbólumot talál, akkor az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeget MEGDUPLÁZZA. Ha a játékos a felnyitott ablak alatti kaparófelületet ledörzsölve egy játékban 3 földgömb szimbólumot talál, akkor az ehhez a játékhoz tartozó ablakon található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeget MEGTRIPLÁZZA.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az ablakok felnyitása után a kaparófelület alatt egyik játékban sem talál 3 egyforma szimbólumot.

A felnyitott ablakokat nem szabad eltávolítani a sorsjegyről, mivel az azokon található kaparófelület a játék szerves részét képezi!