{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Sok szerencsét!

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2022. december 30.
Az értékesítés utolsó napja: 2023. szeptember 17.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2023. december 16.
Nyerési esély: 1: 3,12
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 001

 

A sorsjegyen 4 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg lekaparása után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak „2023”-as számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A „2023”-as szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között. Minden ÖN SZIMBÓLUMAI” szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyike megegyezik az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Amennyiben a kaparófelület alatt 2X szimbólum található, a játékos nyereménye a 2X szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg duplája.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5 000 forint.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a kaparófelület alatt a játékos az első játékban nem talál 2023-as számot, a második játékban a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül bármelyikkel, valamint az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok között nem talál „2X” szimbólumot, a harmadik játékban nem talál 3 azonos összeget, a negyedik játékban pedig nem talál 3 egyforma szimbólumot.