{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Szerencsepart
 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2015. július 17.
Az értékesítés utolsó napja: 2016. június 13.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2016. szeptember 11.
Nyerési esély: 1:3,38
Kibocsátott darabszám: 3 millió db sorozatonként
Sorozat: 001, 002

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen hat játékmező található. A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az egyik játékmező a „Nyerő szimbólumokat” tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparóréteg alatt. Két játékmezőben 3 sorból és 3 oszlopból, két játékmezőben 4 sorból és 4 oszlopból, egy játékmezőben pedig 5 sorból és 5 oszlopból álló négyzetháló található, amelyek mindegyike szimbólumokat tartalmaz.

Az „Nyerő szimbólumok” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően a játékos 18 szimbóluma válik láthatóvá. Ezeket a szimbólumokat kell az öt négyzethálóban megkeresni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával. Az öt négyzetháló fedőrétegének színes szimbólumai pontosan az alattuk található, ugyanazt az alakzatot ábrázoló fekete szimbólumokat takarják.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a négyzethálókban bármely sorban, oszlopban, vagy a leghosszabb átlókban szereplő összes szimbólum hiánytalanul megtalálható a „Nyerő szimbólumok” között. A játékos nyereménye az ehhez a sorhoz, oszlophoz vagy átlóhoz tartozó nyereményösszeg.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az öt négyzethálóban nem található olyan sor, oszlop, vagy leghosszabb átló, amely kizárólag olyan szimbólumokat tartalmaz, amelyek a „Nyerő szimbólumok” játékmezőben megtalálhatóak.

Annak, ha a játékos az öt négyzethálóban – az előírttól eltérően – nemcsak a megfelelő szimbólumokat, hanem akár az egész ábrát lekaparja, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye sincs.

Egy sorsjeggyel akár mind az öt játékban nyeremény érhető el.