{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Világjáró
 

Ár: 2 000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2019. május  10.
Az értékesítés utolsó napja: 2020. július 26.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2020. október 24.
Nyerési esély: 1: 3,02
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

A sorsjegyen 5+1 játék található. 

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelületet ledörzsölve 3 azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. 

A második játékban a kaparófelületet ledörzsölve autó szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A játékos nyereménye az autó szimbólumhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. 

A harmadik játékban a kaparófelületet ledörzsölve egy sorban 3 azonos számot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelületet ledörzsölve a játékosnak a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyikét kell megtalálni a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” között. Amennyiben a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az ötödik játékban a kaparófelületet ledörzsölve az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a nyereménytáblában található meg. A játékos nyereménye a nyereménytáblában található, adott mennyiségű egyforma szimbólumhoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke. 

A Bónuszjátékban a kaparófelületet ledörzsölve fényképezőgép szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 3 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az első játékban nem talál 3 azonos összeget, a második játékban nem talál autó szimbólumot, a harmadik játékban nem talál egy sorban 3 azonos számot, a negyedik játékban a „Nyerő szimbólumok” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” közül valamelyikkel, az ötödik játékban  nem talál a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot, a Bónuszjátékban nem talál fényképezőgép szimbólumot.

Egy sorsjeggyel akár 15 nyeremény is elérhető.