{{itCtrl.ticket.name}}

Főnyeremény:

{{ itCtrl.ticket.win1 | textCurrency }}

{{itCtrl.ticket.win2}}

Ár: {{ itCtrl.ticket.price | textCurrency }}

Játékinformációk – Zseton

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2016. június 3.
Az értékesítés utolsó napja: 2018. április 8.
A nyereménybeváltás utolsó napja: 2018. július 7.
Nyerési esély: 1: 3,22
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 001, 002, 003, 004, 005, 006

 

A játék lényege:
 

A sorsjegyen négy játék található.
A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület alatt a „Nyerő szám” felirat alatti számot kell megtalálni az „Ön számai” felirat alatt található számok között. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület alatt egy sorban két azonos számot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület alatt egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében három „cseresznye” szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 1 000 Ft.

A negyedik játékban a kaparófelület alatt „Joker” szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ehhez a „Joker” szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az első játékban a „Nyerő szám” felirat alatti szám nem egyezik meg az „Ön számai” közül egyikkel sem, a második játékban egy sorban nem talál két azonos számot, a harmadik játékban nem talál egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében három „cseresznye” szimbólumot, a negyedik játékban nem talál „Joker” szimbólumot.

Egy sorsjeggyel akár tizenegy nyeremény is elérhető.